Äänimaljarentoutukset Peter Hess® äänimetodin äänimaljarentoutukset

Syvärentouttavat Peter Hess® äänimetodin palvelut

Peter Hess® äänirentoutusmetodi on Saksassa kehitetty syvärentoutusmenetelmä, jossa käytettävät instrumentit ovat korkealaatuisia. Metodin koulutus on alkanut yli 30 vuotta sitten ja se seuraa aikaansa ja kehittyy muuttuvan maailman mukana. Metodista on tehty ja tehdään tutkimusta tälläkin hetkellä ja näiden tutkimustulosten pohjalta sitä käytetään myös kuntoutuksen tukena mm. musiikkiterapiassa.

Peter Hess®  äänityöskentelyn peruskivenä on PH® äänimetodien opetuksessa painotettava vastuullisuus sekä ihmisen herkkyyttä ja yksilöllisyyttä kunnioittavat perusperiaatteet.  Metodin perusperiaatteita ovat: huomioiminen, arvostaminen, kokonaisvaltaisuus, vähemmän on enemmän -periaate, ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys ja kommunikoiva yhdessäolo. 

Luonnokkaan tarjoamat PH® äänimaljahieronnat ovat yksilöille tarjottava asiakkaan tarpeita huomioiva äänimaljarentoutus, jossa voimavarakeskeisesti pyritään vahvistamaan terveyttä eli keskittämään ajatusta siihen mikä on hyvin sekä syvärentouttava sointukylpy ryhmille ja sointukylpy saunassa. Osia äänimaljarentoutuksista voi yhdistää myös turvehoitoihin tai muihin  palveluihin. Voit myös käydä lukemassa blogista Anun kirjoituksen miksi hän valitsi Peter Hess® äänimetodin työkalukseen

MG_5397 1

Äänimaljahieronta Syvärentouttava yhden hengen Peter Hess® äänimaljahieronta

Syvärentouttava äänimaljahieronta yhdelle hengelle tarjoaa pysähdyksen hektiseen arkeen. Äänimaljahieronnan aikana äänimaljoja asetetaan  keholle, jolla niitä soitetaan. Jokainen äänimaljahieronta on yksilöllinen ja suunnitellaan alkukeskustelun pohjalta.

Kevyt transsitila (theta-aallot), joka saavutetaan äänimaljahieronnan avulla, mahdollistaa pääsyn tiedostamattomaan osaan meissä. Äänimaljahieronta vie nopeasti ”sisäisen rauhan tilaan”, jossa me herkistymme omille tarpeillemme, jotka mahdollisesti ovat jääneet liian vähäiselle huomiolle. On tärkeää tulla tietoiseksi näistä tarpeista ja niiden tiedostaminen on ensimmäinen askel muutokseen. Tässä prosessissa säännöllinen äänimaljarentoutus voi olla muutosta tukeva tekijä. 

Peter Hess® äänimaljahieronta on kokonaisvaltainen metodi, joka puhuttelee kehoa, henkeä ja mieltä. Sen keskeisiä vaikutuksia ovat mm.: syvärentoutus, vahvistaa ihmisen perusluottamusta, helpottaa irtipäästämistä, edistää terveyttä (voimavarakeskeinen lähestymistapa), tukee ja parantaa kehotietoisuutta. 

Hinta: 65€ / hlö

Kesto: 60min (rentoutus 45min)

Sisältyy: alkukeskustelu, äänimaljarentoutus 45min, loppukeskustelu ja yrttitee

luonnokas-sointukylpy

Sointukylpy ryhmälle Syvärentouttava sointukylpy tyhy-päivään tai ystävysten yhteiseen hetkeen

Syvärentouttava sointukylpy ryhmälle tarjoaa pysähdyksen hektiseen arkeen. Kevyt transsitila (theta-aallot), joka saavutetaan äänimaljarentoutuksen avulla, mahdollistaa pääsyn tiedostamattomaan osaan meissä. Maljojen matalataajuinen värähtely rentouttaa ja maadoittaa kehon. 

Peter Hess® sointukylpy on kokonaisvaltainen metodi, joka puhuttelee kehoa, henkeä ja mieltä. Sen keskeisiä vaikutuksia ovat mm.: syvärentoutus, vahvistaa ihmisen perusluottamusta, helpottaa irtipäästämistä, edistää terveyttä (voimavarakeskeinen lähestymistapa), tukee ja parantaa kehotietoisuutta. 

Lisätietoa Peter Hess® äänimetodista voit lukea minuakin kouluttavalta taholta

Sointukylpy voidaan toteuttaa Etu-Nokelassa sijaitsevassa hoitotilassa maksimissaan neljän hengen ryhmälle, isoimmat ryhmät yhteistyökumppaneiden tiloissa Oulun alueella. Sointukylpy voidaan toteuttaa myös asiakkaan omissa tiloissa. 

Hinta: tiedustelut anu.rosenberg@luonnokas.fi / 040 0703 582

Kesto: alkaen 45min

Sisältää: Äänimaljarentoutus ja muu kokonaisuus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

luonnokas-sointukylpy

Sointumielikylpy ryhmälle Syvärentouttava sointumielikylpy tyhy-päivään tai ystävysten hetkeen

Syvärentouttava sointumielikylpy ryhmälle tarjoaa pysähdyksen hektiseen arkeen. Kevyt transsitila (theta-aallot) mahdollistaa pääsyn tiedostamattomaan osaan meissä. Maljojen matalataajuinen värähtely rentouttaa ja maadoittaa kehon. 

Sointumielikylvyssä yhdistyy Peter Hess® sointukylpy ja Metsämieli © menetelmään pohjautuva mielikuvamatka.  Rentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka puhuttelee kehoa, henkeä ja mieltä. Rentoutuksen keskeisiä vaikutuksia ovat mm.: syvärentoutus, vahvistaa ihmisen perusluottamusta, helpottaa irtipäästämistä, edistää terveyttä (voimavarakeskeinen lähestymistapa), tukee ja parantaa kehotietoisuutta. 

Sointumielikylvyn teemoja voivat esimerkiksi olla turvallisuus (vahvistaa sisäistä turvaa), itsemyötätunto (vahvistetaa positiivista sisäistä puhetta), kiitollisuus (opitaan löytämään kiitollisuuden aiheita), oma voima (vahvistetaa omaa voimaa). 

Lisätietoa Peter Hess® äänimetodista voit lukea minuakin kouluttavalta taholta. Lisätietoa Metsämieli © menetelmästä voit lukea täältä

Sointumielikylpy voidaan toteuttaa Etu-Nokelassa sijaitsevassa hoitotilassa maksimissaan neljän hengen ryhmälle, isoimmat ryhmät yhteistyökumppaneiden tiloissa Oulun alueella. Sointumielikylpy voidaan toteuttaa myös asiakkaan omissa tiloissa. 

Hinta: tiedustelut anu.rosenberg@luonnokas.fi / 040 0703 582

Kesto: alkaen 45min

Sisältää: Äänimaljarentoutus ja muu kokonaisuus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.