Äänimaljarentoutukset Peter Hess® äänimetodin äänimaljarentoutukset

Syvärentouttavat Peter Hess® äänimaljarentoutukset

Peter Hess® äänirentoutusmetodi on Saksassa kehitetty syvärentoutusmenetelmä, jossa käytettävät instrumentit ovat korkealaatuisia. Metodin koulutus on alkanut yli 30 vuotta sitten ja se seuraa aikaansa ja kehittyy muuttuvan maailman mukana. Metodista on tehty ja tehdään tutkimusta tälläkin hetkellä ja näiden tutkimustulosten pohjalta sitä käytetään myös kuntoutuksen tukena mm. musiikkiterapiassa.

Peter Hess®  äänityöskentelyn peruskivenä on PH® äänimetodien opetuksessa painotettava vastuullisuus sekä ihmisen herkkyyttä ja yksilöllisyyttä kunnioittavat perusperiaatteet.  Metodin perusperiaatteita ovat: huomioiminen, arvostaminen, kokonaisvaltaisuus, vähemmän on enemmän -periaate, ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys ja kommunikoiva yhdessäolo. Näihin periaatteisiin tulen palaamaan mm. sosiaalisessa mediassa.

Luonnokkaan tarjoamat PH® äänimaljarentoutukset ovat yksilöille tarjottava asiakkaan tarpeita huomioiva äänimaljarentoutus, jossa voimavarakeskeisesti pyritään vahvistamaan terveyttä eli keskittämään ajatusta siihen mikä on hyvin sekä syvärentouttava äänimaljarentoutus ryhmille ja äänimaljarentoutus saunassa. Osia äänimaljarentoutuksista voi yhdistää myös turvehoitoihin tai muihin  palveluihin. Voit myös käydä lukemassa blogista Anun kirjoituksen miksi hän valitsi Peter Hess® äänimetodin työkalukseen

Äänimaljarentoutus Syvärentouttava yhden hengen Peter Hess® äänimaljarentoutus

äänimalja

Syvärentouttava äänimaljarentoutus yhdelle hengelle tarjoaa pysähdyksen hektiseen arkeen. Äänimaljarentoutuksessa tehdään ensin alkukeskustelu, jonka pohjalta rentouttaja suunnittelee asiakkaan äänimaljarentoutuksen. Rentoutuksen aikana äänimaljoja asetetaan tehdyn suunnitelman mukaisesti keholle, jolla niitä soitetaan. Jokainen äänimaljarentoutus on yksilöllinen.

Kevyt transsitila (theta-aallot), joka saavutetaan äänimaljarentoutuksen avulla, mahdollistaa pääsyn tiedostamattomaan osaan meissä. Äänimaljarentoutus vie nopeasti ”sisäisen rauhan tilaan”, jossa me herkistymme omille tarpeillemme, jotka mahdollisesti ovat jääneet liian vähäiselle huomiolle. On tärkeää tulla tietoiseksi näistä tarpeista ja niiden tiedostaminen on ensimmäinen askel muutokseen. Tässä prosessissa säännöllinen äänimaljarentoutus voi olla muutosta tukeva tekijä. 

Peter Hess® äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen metodi, joka puhuttelee kehoa, henkeä ja mieltä. Sen keskeisiä vaikutuksia ovat mm.: syvärentoutus, vahvistaa ihmisen perusluottamusta, helpottaa irtipäästämistä, edistää terveyttä (voimavarakeskeinen lähestymistapa), tukee ja parantaa kehotietoisuutta. 

Tällä hetkellä äänimaljarentoutukset tehdään oppilastyönä.

Hinta: 45€ / hlö (norm. 65€/hlö)

Kesto: 60min (rentoutus 45min)

Sisältyy: alkukeskustelu, äänimaljarentoutus 45min, loppukeskustelu ja puhdistava yrttitee

Äänimaljarentoutus saunassa Äänimaljojen harmoniset äänet ja lempeät löylyt

luonnokas-sointukylpy

Koe äänimaljojen mystisenä kaikuvat harmoniset äänet joko Voimala 1889 saunan lempeissä löylyissä tai menneiden aikojen kaikua henkivässä saunajurtassa. Anna lempeiden äänien rentouttaa ja johdattaa sinut matkalle harmonisten äänien maailmaan. Tämä on ainutlaatuinen ja eksoottinen kokemus täynnä lempeyttä, maadottumista ja hyvää hyvää oloa!

Tämä sauna toteutetaan hiljaisuudessa, sen käynnistää noin 20minuutin pituinen äänimaljarentoutus. 

Kesto: 90min (rentoutuksen osuus n. 20min)

Hinta: 95€/1hlö, 2 henkeä 75€/hlö, 3 henkeä 60€/hlö, 4 henkeä 50€/hlö ja 5-8 henkeä 40€/hlö

Sisältää: saunan lämmitys ja siivous, ohjaus, saunotus ja äänimaljarentoutus, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhe&saunahattu, pellavaiset laudesuojat, Luonnokas saunatee

Ota mukaan: Oma vesipullo ja halutessasi uima-asu

Ryhmän koko: maks. 8 henkeä

Äänimaljarentoutus ryhmälle Syvärentouttava äänimaljarentoutus tyhy-päivään tai ystävysten yhteiseen hetkeen

luonnokas-sointukylpy

Syvärentouttava äänimaljarentoutus ryhmälle tarjoaa pysähdyksen hektiseen arkeen. Kevyt transsitila (theta-aallot), joka saavutetaan äänimaljarentoutuksen avulla, mahdollistaa pääsyn tiedostamattomaan osaan meissä. Maljojen matalataajuinen värähtely rentouttaa ja maadoittaa kehon. 

Peter Hess® äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen metodi, joka puhuttelee kehoa, henkeä ja mieltä. Sen keskeisiä vaikutuksia ovat mm.: syvärentoutus, vahvistaa ihmisen perusluottamusta, helpottaa irtipäästämistä, edistää terveyttä (voimavarakeskeinen lähestymistapa), tukee ja parantaa kehotietoisuutta. 

Lisätietoa Peter Hess® äänimetodista voit lukea minuakin kouluttavalta taholta

Äänimaljarentoutukset voidaan toteuttaa Voimalan 1889 tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. 

Tällä hetkellä äänimaljarentoutukset tehdään oppilastyönä.

Hinta: tiedustelut anu.rosenberg@luonnokas.fi

Kesto: alkaen 45min

Sisältää: Äänimaljarentoutus ja muu kokonaisuus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa