Turvehoidot Tehokkaat, hoitavat ja puhdistavat turvehoidot

Puhdistavat ja hoitavat turvehoidot

Turpeessa on tuhansia hoitavia ainesosia. Lämpimän hoitoturpeen ansiosta aineenvaihdunta vilkastuu ja verekierto kiihtyy. Hikoilun kautta poistuu kehosta myös kuona-aineita. Turpeella on antiseptinan vaikutus, se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Turvehoidoista asiakkaat ovat saaneet apua rentoutumiseen, uniongelmiin, iho-ongelmiin, lihaskipuihin ja – jännityksiin sekä unettomuuteen. Turvesaunoista on apua myös vaihdevuosiongelmiin. Lisätietoa Luonnokas vaihdevuosista

Turvehoitoja voidaan tehdä saunan kanssa tai ilman, valitse se mikä sinua eniten kutsuu

Turvehoidon esteet: akuutit tulehdustilat ja infektiotaudit, hartsiallergia, kasvaimet ja syöpä, veritaudit, korkea tai alhainen verenpaine, huono yleiskunto, raskaus (paikallishoitoja voi tehdä), kuume. Myös nikkeliallergia saattaa aiheuttaa joillekin ihoreaktion. Jos olet epävarma sopiiko turvehoito sinulle, ole yhteydessä ennen ajanvarausta. 

Tiedustelut ja ajanvaraukset: 040 0703 582 / anu.rosenberg@luonnokas.fi

Anu asiakkaan kanssa

Anu asiakkaan kanssa

Turvehaude ja imukuppihieronta selälle Hemmottelua ja syvärentoutusta selälle

Ennen hoitoa nautitaan nesteitä ja suoloja. Selän alueelle levitetään 40-asteista hoitoturvetta. Selkä peitetään kelmulla ja koko keho lämpöpeitolla. Tässä on hyvä ottaa vaikka pienet päiväunet. Turpeen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen selkäalueen turve poistetaan ja selän sekä niskahartia-alueelle tehdään tehokas imukuppihieronta. Hoidon jälkeen nautitaan puhdistavaa yrttiteetä.

Hinta: 65€/ hlö, lisämaksusta jalkaterien turvehaude 20€ ja/tai äänimaljarentoutus hauteen vaikutusaikana 15€
Sisältää: selän turvehauteen, imukuppihieronnan ja puhdistava yrttitee

Kesto: noin 45min (jalkaterien hauteiden kanssa +15min)

Turvehaude ja imukuppihieronta jaloille

Turpeessa on tuhansia hoitavia ainesosia. Lämpimän hoitoturpeen ansiosta aineenvaihdunta vilkastuu ja verenkierto kiihtyy. Hikoilun kautta poistuu myös kuona-aineita. Turpeella on antiseptinen vaikutus, se kosteutta ja kirkastaa ihoa. Turvehoidoista asiakkaat ovat saaneet apua rentoutumiseen, uniongelmiin, iho-ongelmiin, lihaskipuihin ja -jännityksiin sekä unettomuuteen. Turvehoidoista on monille apua myös vaihdevuosiongelmiin

Ennen hoitoa nautitaan nesteitä ja suoloja. Jalkateriin laitetaan turvejalkahauteet ja ensin takareisien ja sitten etureisien alueelle levitetään 40-asteista hoitoturvetta. Alueet peitetään kelmulla ja koko keho lämpöpeitolla. Tässä on hyvä ottaa vaikka pienet päiväunet. Turpeen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen turve poistetaan ja alueelle tehdään tehokas imukuppihieronta. Viimeiseksi poistetaan turvejalkahauteet ja pestään jalat. Hoidon jälkeen nautitaan saunakamarissa puhdistavaa yrttiteetä.

Hinta: 80€ / hlö, lisämaksusta äänimaljarentoutus hauteiden vaikutusaikana 15€
Sisältää: jalkojen turvehauteen, imukuppihieronnan ja jalkaterien turvehauteet sekä puhdistava yrttitee

Kesto: noin 70min.

Turvehaude ja imukuppihieronta selälle ja jaloille Hemmottelua ja syvärentoutusta selälle ja jaloille

Turpeessa on tuhansia hoitavia ainesosia. Lämpimän hoitoturpeen ansiosta aineenvaihdunta vilkastuu ja verenkierto kiihtyy. Hikoilun kautta poistuu myös kuona-aineita. Turpeella on antiseptinen vaikutus, se kosteutta ja kirkastaa ihoa. Turvehoidoista asiakkaat ovat saaneet apua rentoutumiseen, uniongelmiin, iho-ongelmiin, lihaskipuihin ja -jännityksiin sekä unettomuuteen. Turvehoidoista on monille apua myös vaihdevuosiongelmiin

Ennen hoitoa nautitaan nesteitä ja suoloja. Jalkateriin laitetaan turvejalkahauteet ja selän ja takareisien alueelle levitetään 40-asteista hoitoturvetta. Selkä ja takareidet peitetään kelmulla ja koko keho lämpöpeitolla. Tässä on hyvä ottaa vaikka pienet päiväunet. Turpeen annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen selkäalueen turve poistetaan ja selän sekä niskahartia-alueelle tehdään tehokas imukuppihieronta. Viimeiseksi poistetaan turvejalkahauteet ja pestään jalat. Hoidon jälkeen nautitaan saunakamarissa puhdistavaa yrttiteetä.

Hinta: 105€ / hlö 
Sisältää: selän ja takareisien turvehauteen, imukuppihieronnan ja jalkaterien turvehauteet sekä puhdistava yrttitee

Kesto: noin 90min.

Asiakas turvehauteessa. Kuva: Janica Karasti

Asiakas turvehauteessa. Kuva: Janica Karasti

Turvehaude ja lempeät löylyt Puhdistusta ja hoitoa turpeesta

Ennen hoitoa nautitaan nesteitä ja suoloja. Pesytymisen jälkeen lämmitellään kehoa saunan lauteilla ja nautitaan lisää nestettä.  Saunan jälkeen huuhdellaan keho ja levitetään turve koko keholle, joka kääritään lämpökerroksin kapaloon. Kapalossa ollaan hiljaa nauttien 30-45minuuttia, omaa kehoa kuunnellen. Tämän jälkeen turve pestään pois ja pukeutumisen jälkeen nautitaan puhdistavaa yrttiteetä.

Hinta: 130€ / hlö, 5€ lisämaksusta pyyhe ja saunahattu 
Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, koko kehon turvehauteen, luonnonmukaiset pesuaineet, pellavaiset laudesuojat ja puhdistavan saunateen.

Ota mukaan: pyyhe ja saunahattu (saat sen myös meiltä 5€ lisämaksusta)

Kesto: noin 1,5 tuntia

Ryhmän koko: yksi henkilö