Tilavuokraus

Voimalan sauna Voimalan saunalla voit pitää myös omatoimisia kokouksia saunalla tai ilman

saunakamari1

AVAJAISTARJOUS! Voimalan sauna käyttöösi kolmeksi tunniksi vain 99€ 

Tarjous voimassa 14.6. asti, kesäkuun keskiviikko-perjantai iltapäivissä klo 14-17. Osta oma privaattisaunasi verkkokaupasta ja tiedustele vapaat iltapäivät: anu.rosenberg@luonnokas.fi / 040 0703 582

Voimalan saunalla voit pitää myös omatoimisia kokouksia saunalla tai ilman. Tilat koostuvat eteisestä, saunakamarista, vessasta, pukuhuoneesta, kahdesta pesutilasta ja saunasta. Saunakamarissa mahtuu oleskelemaan 10-15 henkeä, lauteille mahtuu kerralla 10 saunojaa. Tila voidaan muokata asiakkaan toivomuksesta oleskelutilaksi tai kokoustilaksi isolla pöydällä tai ilman. Mahdollisuus kahvin ja teen keittoon, omat ruoat saa tuoda mukana. Myös isompi näyttö toimitetaan tilaan kokouksia varten, mutta videotykkiä tai muita AV-laitteita ei toistaiseksi ole tarjolla. Tila sopii parhaiten rennompaan kokoustamiseen tai tapaamiseen.

Huomioithan, että saunatilat ovat anniskelualuetta, joten sinne ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Voimalan korttelikapakka on auki 3.6. alkaen ke-pe klo 16-21 ja la klo 14-21. Sieltä voi hakea aukioloaikoina juomaa tilaan.

Isommat ryhmät ja ruokailut erillisen tarjouksen mukaan, yhteistyössä Ravintolakortteli: Voimala 1889, Tuba ja Rauhala.

Saunojan muistilista

Hinnasto

sauna

Hinnasto (alv 0%):

Arkisin klo 8-16
Saunakamari 25€ / tunti, minimilaskutus 2 tuntia
Saunakamari ja sauna lämmitettynä 150€ / 3 tuntia, lisätunnit 40€ /h

Arkisin klo 16-21
Saunakamari ja sauna lämmitettynä 250€/3 tuntia, lisätunnit 40€ / h

Viikonloppuisin:
Sauna ja saunakamari lämmitettynä 350€ / 3 tuntia, lisätunnit 40€ /h

Pyyhemaksu 10€ / hlö

Hinta sisältää: tilavuokran, kahvin ja teen keittomahdollisuuden (omat kahvit ja teet mukaan), pienen jääkaapin esim. maitokahvin säilyttämiseen, siivouksen sekä saunojille luonnonmukaiset pesuaineet ja laudesuojat. Vuokraemäntä tulee päästämään asiakkaan sisälle ja huolehtimaan ovet lukkoon tapahtuman päätyttyä. Jos tila jätetään siihen kuntoon, että siellä joudutaan käyttämään ammattisiivoojaa, siivous laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen.

Maksu- ja peruutusehto

hiljaisuuden sauna

Maksuehto

Laskutamme 50% tilavuokrasta varauksen vahvistuttua, 100% jos varaus tapahtuu alle 14 vrk ennen varauksen ajankohtaa. Lasku lähetetään varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Maksuaikaa on 14 päivää.  

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu 14-3 päivää ennen varauksen alkua, pidätämme 50% vuokrasta. Peruutuksen tapahtuessa 2 päivää ennen varauksen alkua tai myöhemmin, pidätämme 100% vuokrasta.