Tilavuokraus

Voimalan sauna Voimalan saunalla voit pitää myös omatoimisia kokouksia saunalla tai ilman

tila

Voimalan sauna tarjoaa viihtyisän olohuonemaisen ympäristön pienen porukan kokouksille ja saunomisille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Saunahoitojen ja täyden palvelun pakettien lisäksi Voimalan saunalla voit pitää omatoimisia kokouksia saunalla tai ilman. Tilat koostuvat eteisestä, saunakamarista, vessasta, pukuhuoneesta, kahdesta pesutilasta ja saunasta. Saunakamarissa mahtuu oleskelemaan 15 henkeä (maksimissaan 20 henkeä), lauteille mahtuu kerralla 10 saunojaa. Tila voidaan muokata asiakkaan toivomuksesta oleskelutilaksi tai kokoustilaksi isolla pöydällä tai ilman. Mahdollisuus kahvin ja teen keittoon, omat ruoat saa tuoda mukana. Myös isompi näyttö toimitetaan tilaan kokouksia varten, mutta videotykkiä tai muita AV-laitteita ei toistaiseksi ole tarjolla. Tila sopii parhaiten rennompaan kokoustamiseen tai tapaamiseen.

Huomioithan, että saunatilat ovat anniskelualuetta, joten sinne ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Voimalan korttelikapakasta voi tilata juomia saunalle sen aukioloaikoina.

Isommat ryhmät ja ruokailut erillisen tarjouksen mukaan, yhteistyössä Ravintolakortteli: Voimala 1889, Tuba ja Rauhala.

Saunojan muistilista

Hinnasto

Tilavuokraus

Hinnasto

Saunakamari ilman saunaa:

Arkisin klo 8-16
25€ / tunti, minimilaskutus 2 tuntia

Arkisin klo 16-21 (ma-to)
150€ / ilta

Viikonloppuisin (pe-ilta-su):
250€ / ilta (päivävuokra sopimuksen mukaan)

Saunakamari ja sauna lämmitettynä:

Arkisin klo 8-16
50€ / tunti
Kolmen tunnin jälkeen lisätunnit 40€ /h

Arkisin klo 16-21 (ma-to)
250€ / ilta

Viikonloppuisin (pe-ilta-su):
350€ / ilta (päivävuokra sopimuksen mukaan)

Pyyhemaksu sisältyy saunavuokraan ensimmäiselle 10 hengelle, ylimenevät 5€ / hlö

Olet lämpimästi tervetullut tiedustelemaan myös viikonloppuvuokraa esimerkiksi kurssien pitoon: anu.rosenberg@luonnokas.fi / 0401 646 649

Hinta sisältää: tilavuokran, kahvin ja teen keittomahdollisuuden (omat kahvit ja teet mukaan), minijääkaapin esim. maitokahvin säilyttämiseen, siivouksen sekä saunojille luonnonmukaiset pesuaineet ja laudesuojat. Vuokraemäntä tulee päästämään asiakkaan sisälle ja huolehtimaan ovet lukkoon tapahtuman päätyttyä. Jos tila jätetään siihen kuntoon, että siellä joudutaan käyttämään ammattisiivoojaa, siivous laskutetaan asiakkaalta jälkikäteen.

Maksu- ja peruutusehto

hiljaisuuden sauna

Maksu- ja peruutusehdoissa ollaan joustavia koronan aikaan. Rohkeasti yhteyttä: anu.rosenberg@luonnokas.fi

Maksuehto

Laskutamme 50% tilavuokrasta varauksen vahvistuttua, 100% jos varaus tapahtuu alle 14 vrk ennen varauksen ajankohtaa. Lasku lähetetään varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Maksuaikaa on 7 päivää.  

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tapahtuu 14 päivää ennen varauksen alkua, pidätämme 50% vuokrasta. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 päivää ennen varauksen alkua, pidätämme 90% vuokrasta.