saunaelämykset Yrityksille ja työyhteisöille

Ohjelmaa virkistyspäiviin, pikkujouluihin tai työyhteisön juhliin Isolle tai pienelle ryhmälle.

Sauna- ja hyvinvointielämykset toteutetaan yhteistyössä eri hyvinvointialan yrittäjien kanssa Voimalan saunalla, Voimalan tapahtumasalissa ja sen ympäristössä kuten Ainolan puistossa. Ohjelmaa voidaan toteuttaa tilauksesta myös asiakkaan omissa tiloissa.

Tarjoilujen osalta yhteistyötä tehdään mm. vähittäiskauppojen ruokahävikkiä hyödyntävän CiiYou:n sekä hampputuotteita valmistavan Linnunradan tilan kanssa. Isommille ryhmille ruokailu järjestetään Ravintolakorttelin Tuba Food & Lounge ja Ravintola Rauhalan kanssa.

Joulusauna ja joulupuuro Haistellen, maistellen ja nautiskellen joulun tunnelmaan

Pikkujoulujen kattaus

Pikkujoulujen kattaus

Mistä on joulusauna tehty? Joulun tuoksusta vai katajavihdoista? Entäpä saunakamarissa odottavasta puurosta ja lempeistä löylyistä?

Näistä on Luonnokkaan pikkujoulujen sauna tehty – arjen juhlaa omalla porukalla saunoessa!

Lämmitämme saunan ja järjestämme tarjoilut sekä tilan koristelun pikkujouluihin sopivaksi. Saatte näin rytmittää tapahtuman haluamanne mukaisesti, nauttia saunan lämmöstä ja hiljentyä joulutunnelmaan.

Hinta tiedustele hintaa anu.rosenberg@luonnokas.fi
Ryhmän koko max 10 henkeä (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)
Kesto 2,5 tuntia, hitaasti nautiskellen

Sisältää: saunan, jouluisen löylytuoksun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeet ja saunahatun sekä haudutetun joulupuuron, Tuban mallasleivän ja glögin. 

Huom! Voitte halutessanne jatkaa kokouksella hintaan 25€/tunti

Lisähinnasta myös herkuttelua puuron päälle (teethän tilauksen etukäteen):

  • Tuba Food & Lounge artesaanileivokset 6,50€/hlö
  • ChocoSomnia konvehtilajitelma 4,50€ / hlö (3kpl/hlö)
  • ChocoSomnia suklaalevy toivetekstillä 13€ / kpl (max 10 merkkiä)

Ilolla yhdessä Ilotellaan, irrotellaan, hengitellään ja päästetään irti

Ilotellaan, irrotellaan, hengitellään ja päästetään irti. Tämän kokonaisuuden jälkeen hymy on herkässä ja mieli sekä keho kiittää.

Kosketus Luontoon Henna-Riikka johdattelee ryhmän pulppuavan ilon pariin naurujoogalla Ainolan Puistossa. Naurujoogan jälkeen Voimalan sauna lämpiää iloisille ja löylyttelystä vastaa Luonnokas saunottaja Anu. Lempeät löylyt saavat parikseen iloa irrottelevan ja antiseptisen löylytuoksun, jonka Henna-Riikka on valmistanut aidoista eteerisistä öljyistä.

Henna-Riikka on koulutettu aromaterapeutti ja hän antaa ennen saunaa ammattilaisen vinkkejä mm. siihen miten eteerisiä öljyjä voi käyttää löylytuoksuna.

Naurujoogan ja saunan välissä tarjolla on CiiYou -hedelmäsmoothie. Saunan jälkeen nautitaan yrttiteetä sekä Linnunradan tilan hamppunäkkäriä. Muu ruokailu lisätilauksesta.

Naurujooga / ryhmäytyminen toteutetaan ympäri vuoden ulkona, joten huomioithan sään mukaisen vaatetuksen.

Hinta 52€ / hlö (sisältää alv:n)
Ryhmän koko min 6 henkeä, max 10 henkeä (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)
Kesto noin 3 tuntia

Hinta sisältää naurujoogan 60min, saunan, aromalöylytuoksun sekä lyhyen info-paketin eteerisistä öljyistä, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeet ja saunahatun sekä hedelmäsmoothien, teen & ja Linnunradan tilan hamppusnackia.
* Saunan tilalle voi valita turvejalkahoidon * Voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa

Joogaa ja lempeät löylyt Ohjelmaksi virkistyspäivään, polttareihin tai muuten vaan ystävysten yhteiseen hetkeen

puistojooga

Joogaa JeeByMerja eli Merja Turusen johdattamana. Valittavanasi on Luja jooga tai Lempeä jooga

Joogan jälkeen Merja johdattelee ryhmän saunalle, missä hengähdetään hetki ja sitten saunotaan lempeissä löylyissä. Saunahoidoiksi valittavana on eri ihotyypeille sopivia kasvonaamioita tai jalkakylpy.

Kesto: n. 3 tuntia (jooga 60min ja sauna 2 tuntia)

Hinta: 52€ / hlö (minimilaskutus 6 henkeä)
Sisältää: valitun joogan Merjan kanssa, saunan ja turvenaamion, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeet ja saunahatun sekä hedelmäsmoothien, teen & ja Linnunradan tilan hamppunäkkäriä.

Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen.

Ryhmän koko:  min 6 ja max. 10 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan

Voimalan voimakorutyöpaja ja lempeät löylyt

Tiesitkö, että käsitöiden tekemisellä ja saunomisella, molemmilla on tutkitusti vaikutuksia hyvinvointiimme. Siksi halusimme yhdistää nämä kaksi voimauttavaa teemaa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarjota sinulle kaksi työkalua, joiden avulla voit löytää oman voimasi. Niin mekin löysimme, Annukka koruilun ja Anu saunahoitojen maailmasta.

Puno itsellesi oma voimakorusi, jonka voima tulee siitä matkasta, jonka koet sitä tehdessäsi. Koruilussa lopputulos ei välttämättä ole se tärkein, vaan työskentelyprosessi.

Lempeät löylyt ja turvenaamio toteutetaan saunassa hiljaisuudessa. Hiljainen sauna palauttaa sinut oleellisen äärelle ja rentouttaa koruilun kiristämiä lihaksia mukavasti.

Hinta: 104 € /hlö

Materiaalimaksu 38€ / koru

Kesto: 6 tuntia (omakustanteinen lounas välissä)

Ryhmäkoko: 8-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää ravitsevan puuroaamiaisen, voimakorupajan, saunan ja turvenaamion, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat, pyyhe ja saunahattu sekä tee/kahvi sekä hamppunäkkäri.

Ohjaajina: Annukka Pitkänen / Hopeikko ja Anu Rosenberg / Luonnokas

Kosketus luontoon ja itseen

Kosketus luontoon ja itseen hyvinvointipaketti tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä luonnon ja itsen äärelle. Päivä pitää sisällään Ainolan puistossa kehon avaus- ja rentoutusharjoituksen ja Voimalan saunalla kurkistus itseen meditatiivisten soittimien kera. Saunan lauteilla nautitaan turvenaamiosta hiljaisuudessa, jonka jälkeen puhdistava saunatee ja suolaista naposteltavaa.

Tarjoilu: CiiYou -hedelmäsmoothie, saunatee ja Linnunradantilan hamppunäkkäri. Muut ruokailut tilauksesta.

Ulkoaktiviteetti toteutetaan ympäri vuoden, joten varauduthan sään mukaiseen vaatetukseen.

Hinta: Pyydä tarjous

Kesto: 4 tuntia

Ryhmäkoko: 6-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää ulkona pidetyn harjoituksen, meditatiiviset soittimet, saunan ja turvenaamion, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat, pyyhe ja saunahattu sekä tee/kahvi ja hamppunäkkäri.

Ohjaajina Anu Rosenberg / Luonnokas ja Henna-Riikka / Kosketus luontoon

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa