saunaelämykset Yrityksille ja työyhteisöille

Ohjelmaa virkistyspäiviin, pikkujouluihin tai työyhteisön juhliin Isolle tai pienelle ryhmälle.

Sauna- ja hyvinvointielämykset toteutetaan yhteistyössä eri hyvinvointialan yrittäjien kanssa Voimalan saunalla, Voimalan tapahtumasalissa ja sen ympäristössä kuten Ainolan puistossa. Ohjelmaa voidaan toteuttaa tilauksesta myös asiakkaan omissa tiloissa.

Tarjoilujen osalta yhteistyötä tehdään oman alueen tuottajien kanssa. Isommille ryhmille ruokailu järjestetään Ravintolakorttelin Tuba Food & Lounge ja Ravintola Rauhalan kanssa. Voit myös yhdistää Luonnokkaan hyvinvointipaketit Ravintola Rauhalan kokouspakettien kanssa. Lisätietoa  kokouspaketeista löydät täältä.

Läskipyöräretki Oulun jokisuistossa ja lempeät löylyt Sopivasti aktiivista menoa ja rentoutumista

Outdoors Oulu Oy_5

Miltä kuulostaa aktiivinen läskipyöräretki ja sen jälkeen Voimalan saunan lempeät löylyt?

Läskipyöräretki Nallikarin rannalle. Retki ajetaan pitkin pyöräteitä ja polkuja, Meri-Toppilan kautta Nallikariin, missä pidetään tauko. Normaalit pyöränkäsittelytaidot riittävät. Lähtöpaikka on Voimala 1889. Retkeen sisältyy pyörän lisäksi kypärän, käyttöopastuksen ja oppaan. Retken kesto on noin 1,5-2 tuntia. Retken toteuttaa Outdoors Oulu Oy.

Voimalan lempeissä löylyssä lihakset pehmenevät ja kasvoille saa eheyttävän turvenaamion. Saunan jälkeen on mahdollista ruokailla erillisen tarjouksen mukaisesti.

Hinta tiedustele hintaa anu.rosenberg@luonnokas.fi
Ryhmän koko 5-10 henkeä
Kesto läskipyöräretki 2,5 ja sauna 1,5 tuntia, yhteensä 3tuntia

Sisältää: läskipyöräretken, saunan, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeet ja saunahatun, turvenaamion, yrttiteen.

Huom! Voitte halutessanne jatkaa kokouksella hintaan 25€/tunti

Ruokailut erillisen tarjouksen mukaan.

Ilolla yhdessä Ilotellaan, irrotellaan, hengitellään ja päästetään irti

Ilotellaan, irrotellaan, hengitellään ja päästetään irti. Tämän kokonaisuuden jälkeen hymy on herkässä ja mieli sekä keho kiittää.

Kosketus Luontoon Henna-Riikka johdattelee ryhmän pulppuavan ilon pariin naurujoogalla Ainolan Puistossa. Naurujoogan jälkeen Voimalan sauna lämpiää iloisille ja löylyttelystä vastaa Luonnokas saunottaja Anu. Lempeät löylyt saavat parikseen iloa irrottelevan ja antiseptisen löylytuoksun, jonka Henna-Riikka on valmistanut aidoista eteerisistä öljyistä.

Henna-Riikka on koulutettu aromaterapeutti ja hän antaa ennen saunaa ammattilaisen vinkkejä mm. siihen miten eteerisiä öljyjä voi käyttää löylytuoksuna.

Naurujoogan ja saunan välissä tarjolla on CiiYou -hedelmäsmoothie. Saunan jälkeen nautitaan yrttiteetä sekä Linnunradan tilan hamppunäkkäriä. Muu ruokailu lisätilauksesta.

Naurujooga / ryhmäytyminen toteutetaan ympäri vuoden ulkona, joten huomioithan sään mukaisen vaatetuksen.

Hinta 52€ / hlö (sisältää alv:n)
Ryhmän koko min 6 henkeä, max 10 henkeä (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)
Kesto noin 3 tuntia

Hinta sisältää naurujoogan 60min, saunan, aromalöylytuoksun sekä lyhyen info-paketin eteerisistä öljyistä, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeet ja saunahatun sekä hedelmäsmoothien, teen & ja Linnunradan tilan hamppusnackia.
* Saunan tilalle voi valita turvejalkahoidon * Voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa

Joogaa ja lempeät löylyt Ohjelmaksi virkistyspäivään, polttareihin tai muuten vaan ystävysten yhteiseen hetkeen

puistojooga

Joogaa JeeByMerja eli Merja Turusen johdattamana. Valittavanasi on Luja jooga tai Lempeä jooga

Joogan jälkeen Merja johdattelee ryhmän saunalle, missä hengähdetään hetki ja sitten saunotaan lempeissä löylyissä. Saunahoidoiksi valittavana on eri ihotyypeille sopivia kasvonaamioita tai jalkakylpy.

Kesto: n. 3 tuntia (jooga 60min ja sauna 2 tuntia)

Hinta: 52€ / hlö (minimilaskutus 6 henkeä)
Sisältää: valitun joogan Merjan kanssa, saunan ja turvenaamion, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeet ja saunahatun sekä hedelmäsmoothien, teen & ja Linnunradan tilan hamppunäkkäriä.

Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen.

Ryhmän koko:  min 6 ja max. 10 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan

Voimalan voimakorutyöpaja ja lempeät löylyt

Tiesitkö, että käsitöiden tekemisellä ja saunomisella, molemmilla on tutkitusti vaikutuksia hyvinvointiimme. Siksi halusimme yhdistää nämä kaksi voimauttavaa teemaa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarjota sinulle kaksi työkalua, joiden avulla voit löytää oman voimasi. Niin mekin löysimme, Annukka koruilun ja Anu saunahoitojen maailmasta.

Puno itsellesi oma voimakorusi, jonka voima tulee siitä matkasta, jonka koet sitä tehdessäsi. Koruilussa lopputulos ei välttämättä ole se tärkein, vaan työskentelyprosessi.

Lempeät löylyt ja turvenaamio toteutetaan saunassa hiljaisuudessa. Hiljainen sauna palauttaa sinut oleellisen äärelle ja rentouttaa koruilun kiristämiä lihaksia mukavasti.

Hinta: 104 € /hlö

Materiaalimaksu 38€ / koru

Kesto: 6 tuntia (omakustanteinen lounas välissä)

Ryhmäkoko: 8-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää ravitsevan puuroaamiaisen, voimakorupajan, saunan ja turvenaamion, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat, pyyhe ja saunahattu sekä tee/kahvi sekä hamppunäkkäri.

Ohjaajina: Annukka Pitkänen / Hopeikko ja Anu Rosenberg / Luonnokas

Talviuinti ja Luonnokas sauna

Talviuinti

Talviuinti

Tervetuloa sukeltamaan kanssamme syvälle suomalaiseen perinteeseen! Talviuinti ja Luonnokas saunaelämys sopii ohjelmaksi, jos haluat tarjota yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai työyhteisölle elämyksen, joka jää ikuisesti muistin syövereihin. 

Talviuinti toteutetaan ohjattuna, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Talviuinnin ohjaa auktorisoitu opas Sirpa Törmä, joka on harrastanut talviuintia pitkään. Kuulet ohjelman aikana tarinoita talviuinnista sekä Oulun historiasta. Tarvitset talviuintia varten oman uimapuvun ja pyyhkeen (tai lisäpyyhe Luonnokkaalta 5€/hlö).

Lempeä tervainen saunaelämys toteutetaan ammattitaitoisen saunottajan ohjauksessa. Saunotuksen aikana kuulet tarinaa tervan käytöstä sekä asiaa saunan terveysvaikutuksista. 

Elämys käynnistetään kävelyllä Voimala 1889:n edestä Oulujoen talviuintipaikalle Tuiraan. Kävely lämmittää sopivasti kehon talviuintiin, jonka jälkeen kävely takaisin ja suoraan Luonnokkaan lämpimiin sekä lempeisiin löylyihin.

Tule kokemaan aito talviuinti, lempeät löylyt ja suomalaisen kansanparannuksen perintö!

Hinta: 420€ sisältäen 3 henkeä, yli menevät 45€/hlö, saunakamari lisätunnit 25€/h

Kesto: 2,5 tuntia

Ryhmäkoko: 3-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää opastetun talviuinnin 1 tunti, Luonnokas saunaelämys / tervasauna, saunatilan, pyyhe ja saunahattu, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat sekä tee/kahvi ja tervaleipä&voi

Rauhalan kokouspaketit, lisähinnat ja kestot

Ryhmän koko 5-10 henkeä

Kahvikokouspaketti (kesto max 4h) 22,50€/hlö

Puolenpäivän kokouspaketti (kesto max 6h) 36€/hlö

Kokopäivän kokouspaketti (kesto max 8h) 42€/hlö

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa.
Luonnokkaan toimintasäde on noin 300km Oulusta, joten pyydä tarjous saunotuksiin ja hyvinvointipaketteihin omaan tapahtumaan.