saunaelämykset Yrityksille ja työyhteisöille

Ohjelmaa virkistyspäiviin, pikkujouluihin tai työyhteisön juhliin Isolle tai pienelle ryhmälle.

Sauna- ja hyvinvointielämykset toteutetaan yhteistyössä eri hyvinvointialan yrittäjien kanssa Voimalan saunalla, Voimalan tapahtumasalissa ja sen ympäristössä kuten Ainolan puistossa. Ohjelmaa voidaan toteuttaa tilauksesta myös asiakkaan omissa tiloissa.

Tarjoilujen osalta yhteistyötä tehdään oman alueen tuottajien kanssa. Isommille ryhmille ruokailu järjestetään Ravintolakorttelin Tuba Food & Lounge ja Ravintola Rauhalan kanssa. Voit myös yhdistää Luonnokkaan hyvinvointipaketit Ravintola Rauhalan kokouspakettien kanssa. Lisätietoa  kokouspaketeista löydät täältä.

Kaikki Luonnokkaan Saunaelämykset on toteutettavissa myös yritysryhmille.

Talviuinti

Talviuinti

Talviuinti ja Luonnokas sauna

Tervetuloa sukeltamaan kanssamme syvälle suomalaiseen perinteeseen! Talviuinti ja Luonnokas saunaelämys sopii ohjelmaksi, jos haluat tarjota yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai työyhteisölle elämyksen, joka jää ikuisesti muistin syövereihin. 

Talviuinti toteutetaan ohjattuna, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Talviuinnin ohjaa auktorisoitu opas Sirpa Törmä, joka on harrastanut talviuintia pitkään. Kuulet ohjelman aikana tarinoita talviuinnista sekä Oulun historiasta. Tarvitset talviuintia varten oman uimapuvun ja pyyhkeen (tai lisäpyyhe Luonnokkaalta 5€/hlö).

Lempeä tervainen saunaelämys toteutetaan ammattitaitoisen saunottajan ohjauksessa. Saunotuksen aikana kuulet tarinaa tervan käytöstä sekä asiaa saunan terveysvaikutuksista. 

Elämys käynnistetään kävelyllä Voimala 1889:n edestä Oulujoen talviuintipaikalle Tuiraan. Kävely lämmittää sopivasti kehon talviuintiin, jonka jälkeen kävely takaisin ja suoraan Luonnokkaan lämpimiin sekä lempeisiin löylyihin.

Tule kokemaan aito talviuinti, lempeät löylyt ja suomalaisen kansanparannuksen perintö!

Hinta: 420€ sisältäen 3 henkeä, yli menevät 45€/hlö, saunakamari lisätunnit 25€/h

Kesto: 2,5 tuntia

Ryhmäkoko: 3-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää opastetun talviuinnin 1 tunti, Luonnokas saunaelämys / tervasauna, saunatilan, pyyhe ja saunahattu, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat sekä tee/kahvi ja tervaleipä&voi

Rauhalan kokouspaketit, tiedustele: anu.rosenberg@luonnokas.fi

_CA_2019

Keho ja mieli Hyvinvointia saunasta

Kaikkihan  meistä tietävät, että sauna on hyväksi niin keholle kuin mielelle, mutta herättääkö saunan hyvinvointivaikutukset kysymyksiä. Ehkä haluat tietää mihin positiiviset terveysvaikutukset perustuvat?

Liikkumaan vai saunaan?

Miksi saunominen on hyväksi sydämelle?

Voiko saunomalla helpottaa kroonista kipua?

Kuinka usein pitäisi saunoa saavuttaakseen saunan hyvinvointivaikutuksia?

Miten saunominen helpottaa stressiä?

Miten saunomalla tai saunahoidoilla voi tehostaa aineenvaihduntaa?

Missä tilanteessa kannattaa jättää saunominen väliin?

Mm.  näin kysymyksiin paneudutaan Luonnokkaan Keho ja mieli – hyvinvointia saunasta – tapahtuman aikana. 

Paketti sisältää tunnin teoriaosuuden ja kaksi tuntia sauna-aikaa. Saunaan voitte valita oman mieltymyksen mukaan jonkin Luonnokkaan saunahoidoista: turvesauna, tervasauna, hunajainen sauna tai vaikkapa ruususauna.  Voidaan toteuttaa myös asiakkaan omissa tiloissa, tällöin hintaan lisätään matkakorvaukset.

Hinta: alkaen 390€ / ryhmä 

Sisältää: teoriaosuuden, saunan lämmityksen ja siivouksen, saunahoidon, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeen ja saunahatun, veden tarjoilun lauteille, Luonnokas saunateen ja pientä naposteltavaa saunan jälkeen

Kesto: 3 tuntia

Ryhmäkoko: 3-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Pakettiin voit yhdistää mm. Rauhalan tai Voimalan kokouspaketteja, tiedustelut: anu.rosenberg@luonnokas.fi

saunavisa

Saunaan, saunaan suomalainen Kuka on teidän firman saunatietäjä?

Löytyykö teidän firmasta suvereeni saunatietäjä? Jos ette vielä tiedä, otetaan selvää!

Saunaan saunaan suomalainen – paketissa saunotaan tietenkin kuin suomalainen, mutta myös selvitetään kuka tai ketkä ovat teidän porukan saunatietäjiä. Yhteinen hetki käynnistetään saunavisalla, joka on täynnä mystisiä kysymyksiä sekä vastauksia suomalaisesta saunasta ja sen hyvinvointivaikutuksista. Visan jälkeen siirrytään saunaan, vihdotaan ja läträtään suomalaisella mustalla kullalla eli turpeella. Voidaan toteuttaa myös asiakkaan omissa tiloissa, tällöin hintaan lisätään kilometrikorvaukset.

Paketti sisältää saunavisan ja kaksi tuntia sauna-aikaa sekä palkinnon firman saunatietäjälle.

Hinta: alkaen 390€ / ryhmä 

Sisältää: saunavisa, saunan lämmityksen ja siivouksen, 2 erilaista vihtaa, turvetta kasvo- ja dekolteealueen turvenaamioon, luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeen ja saunahatun, veden tarjoilun lauteille, Luonnokas saunateen ja pientä naposteltavaa saunan jälkeen.

Kesto: 3 tuntia

Ryhmäkoko: 3-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Pakettiin voit yhdistää mm. Rauhalan tai Voimalan kokouspaketteja, tiedustelut: anu.rosenberg@luonnokas.fi

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa.
Luonnokkaan toimintasäde on noin 300km Oulusta, joten pyydä tarjous saunotuksiin ja hyvinvointipaketteihin omaan tapahtumaan.