saunaelämykset Yrityksille ja työyhteisöille

Ohjelmaa virkistyspäiviin, pikkujouluihin tai työyhteisön juhliin Isolle tai pienelle ryhmälle.

Sauna- ja hyvinvointielämykset toteutetaan yhteistyössä eri hyvinvointialan yrittäjien kanssa Voimalan saunalla, Voimalan tapahtumasalissa ja sen ympäristössä kuten Ainolan puistossa. Ohjelmaa voidaan toteuttaa tilauksesta myös asiakkaan omissa tiloissa.

Tarjoilujen osalta yhteistyötä tehdään oman alueen tuottajien kanssa. Isommille ryhmille ruokailu järjestetään Ravintolakorttelin Tuba Food & Lounge ja Ravintola Rauhalan kanssa. Voit myös yhdistää Luonnokkaan hyvinvointipaketit Ravintola Rauhalan kokouspakettien kanssa. Lisätietoa  kokouspaketeista löydät täältä.

Kaikki Luonnokkaan Saunaelämykset on toteutettavissa myös yritysryhmille.

Talviuinti ja Luonnokas sauna

Talviuinti

Talviuinti

Tervetuloa sukeltamaan kanssamme syvälle suomalaiseen perinteeseen! Talviuinti ja Luonnokas saunaelämys sopii ohjelmaksi, jos haluat tarjota yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai työyhteisölle elämyksen, joka jää ikuisesti muistin syövereihin. 

Talviuinti toteutetaan ohjattuna, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Talviuinnin ohjaa auktorisoitu opas Sirpa Törmä, joka on harrastanut talviuintia pitkään. Kuulet ohjelman aikana tarinoita talviuinnista sekä Oulun historiasta. Tarvitset talviuintia varten oman uimapuvun ja pyyhkeen (tai lisäpyyhe Luonnokkaalta 5€/hlö).

Lempeä tervainen saunaelämys toteutetaan ammattitaitoisen saunottajan ohjauksessa. Saunotuksen aikana kuulet tarinaa tervan käytöstä sekä asiaa saunan terveysvaikutuksista. 

Elämys käynnistetään kävelyllä Voimala 1889:n edestä Oulujoen talviuintipaikalle Tuiraan. Kävely lämmittää sopivasti kehon talviuintiin, jonka jälkeen kävely takaisin ja suoraan Luonnokkaan lämpimiin sekä lempeisiin löylyihin.

Tule kokemaan aito talviuinti, lempeät löylyt ja suomalaisen kansanparannuksen perintö!

Hinta: 420€ sisältäen 3 henkeä, yli menevät 45€/hlö, saunakamari lisätunnit 25€/h

Kesto: 2,5 tuntia

Ryhmäkoko: 3-10 (isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan)

Hinta sisältää opastetun talviuinnin 1 tunti, Luonnokas saunaelämys / tervasauna, saunatilan, pyyhe ja saunahattu, luonnonmukaiset pesuaineet, laudesuojat sekä tee/kahvi ja tervaleipä&voi

Rauhalan kokouspaketit, lisähinnat ja kestot

Ryhmän koko 5-10 henkeä

Kahvikokouspaketti (kesto max 4h) 22,50€/hlö

Puolenpäivän kokouspaketti (kesto max 6h) 36€/hlö

Kokopäivän kokouspaketti (kesto max 8h) 42€/hlö

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa.
Luonnokkaan toimintasäde on noin 300km Oulusta, joten pyydä tarjous saunotuksiin ja hyvinvointipaketteihin omaan tapahtumaan.