Saunaelämykset

Morsius- ja polttarisaunat Käy peremmälle Luonnokkaan morsius- tai polttarisaunaan!

Suomalaiseen saunakulttuuriin on aina kuulunut olennaisena osana morsiamen saunottaminen avioliittoon. Näihin perinteisiin pohjautuen kutsumme teidät morsiussaunaan lempeiden löylyjen ja yhdessäolon äärelle! Lempeiden löylyjen saattelemana saatte rauhassa omalla porukalla hemmotella morsianta sekä koko polttariseuruetta suomalaisen saunan tunnelmissa.

Morsiamelle on omatoimisen saunomisen lisäksi mahdollista tilata ylellinen kuningatarkylpy, suolalakana- tai yrttihaudehoito. Sulhasen polttareihin sopii mainiosti Miästen sauna kossusukkineen! Voimme myös räätälöidä teidän toiveiden mukaisen morsius- tai sulhassaunan. Kysy rohkeasti vaihtoehtoja!

Polttarisauna morsiamelle Omatoimista saunomista ja hemmottelua morsiamelle

polttarit2

Käy peremmälle Luonnokkaan polttarisaunaan! Lempeiden löylyjen saattelemana saa rauhassa omalla porukalla hemmotella sekä morsianta että polttariseuruetta suomalaisen saunan tunnelmissa. Omatoimisen saunomisen lisäksi on morsiamelle on tarjolla ylellinen kuningatarkylpy, suolalakana- tai yrttihaudehoito sekä lisämaksusta hoitoja myös muulle seurueelle.

Kuningatarkylpy ammentaa kuningatar Kleopatran kylvyistä, koostuen yrteistä, eteerisestä öljystä ja kookosmaidosta. Kuningattaren arvoon sopien morsian saa rentoutua myös puhdistavissa suola- tai turvesukissa. Toteutetaan istumakylpynä.

Yrttihaudehoidoissa koivuhaude koostuu koivunlehdistä ja hoitavista kasviöljyistä sekä suolasta. Naiseuden yrttihaude taas kohottaa naiseutta ruusun, poimulehden ja suolan vaikutuksesta. Molemmat puhdistavat kehon avioliittoon. Toteutetaan kokovartalohauteena. 

Huomioithan, ettei koivuhaude sovi siitepölyallergiselle.

Kesto: 3 tuntia

Hinta: 400€ / ryhmä

Ryhmän koko max 10 henkeä, isompi ryhmä erillisen tarjouksen mukaan. Perushintaan sisältyy saunomista 3 tuntia, pellavaiset laudesuojat, pyyhkeet ja saunahatut, luonnonmukaiset pesuaineet sekä valittu hoito morsiamelle.

Tila on anniskelualuetta, joten omien alkoholiaineiden tuominen on kiellettyä. Voimala1889 korttelikapakan aukioloaikoina juomia voi tilata sieltä. Ruokailu erikseen sovittavissa, tiedustele varauksen yhteydessä.

Lisähinnasta: kasvonaamio (turve tai savi) 5€/hlö, Luonnokas yrttijalkakylpy 10€/hlö, turvejalkahoito 15€/hlö

Miästen sauna Polttariohjelmaa sulhaselle

2

Luonnokkaan lempeiden löylyjen saattelemana voi valmistella sulhasen avioliittoon saunan, tervan ja viinan voimin! Miästen saunaan sisältyy puhdistava terva-hunaja seos keholle ja verenkiertoa vilkastuttavat kossusukat. 

Miästen sauna sopii polttareiden lisäksi myös muihin miähisiin juhlallisuuksiin. 

Hinta: 400€ / ryhmä

Sisältää: saunan lämmitys ja siivous, saunotus, pellavaiset laudeliinat, saunahattu ja pyyhe, luonnonmukaiset pesuaineet, hoitoseos, kossusukat ja puhdistava yrttitee

Kesto: 3 tuntia

Ryhmän koko: max. 10 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan

Tila on anniskelualuetta, joten omien alkoholiaineiden tuominen on kiellettyä. Voimala1889 korttelikapakan aukioloaikoina juomia voi tilata sieltä.

Lisähinnasta: kasvonaamio 5€/hlö, Luonnokas yrttijalkakylpy 10€/hlö, turvejalkahoito 15€/hlö

Lisähinnasta ruokailu ja muu tarjoilu 

Ruokatilaukset on tehtävä etukäteen, huolehdimme tarjoilut puolestasi saunalle. Tiedustelut ja tilaukset: anu.rosenberg@luonnokas.fi

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa