Hiljaisuuden saunajurtta Saunahoidot

Pysähtymistä tähän hetkeen ja kehon puhdistusta perinteisin keinoin

luonnokas_hiljaisuus

Hiljaisuuden saunajurtta tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä itsensä äärelle ja puhdistaa kehoa perinteisin keinoin. Saunajurtta itsessään luo rauhoittavat ja lempeät puitteet hoidolle. Hiljaisuuden sauna koostuu hiljaisuudessa toteutetusta suolalakanahoidosta sekä villiyrttijalkakylvystä.

Suolalakanahoito tukee kehon omia elintoimintoja sekä poistaa kuona-aineita, happoja ja myrkkyjä ihon kautta. Villiyrttijalkakylpy tehostaa aineenvaihduntaa, hoitaa sekä pehmittää ihoa. Hoito toteutetaan hiljaisuudessa, mikä tehostaa läsnäoloa ja pysähtymistä tähän hetkeen. Hiljaisuuden saunajurtan jälkeen nautitaan villiyrttitee, jonka äärellä on mahdollisuus jakaa kokemuksia hiljaisesta hoidosta ja omista tuntemuksista.

Hiljaisuuden saunajurtta

Hiljaisuuden saunajurtta tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä itsensä äärelle ja puhdistaa kehoa perinteisin keinoin.

Hinta:  Pyydä tarjous

Sisältää: saunan lämmitys ja siivous, ohjauksen, saunotuksen saunajurtassa, luonnonmukaiset pesuaineet, suolalakanahoidon ja Luonnokas-yrttijalkakylvyn, pellavaisen laudeliinan, pesu- ja pukutilat sekä hoidon jälkeen kasvoille virkistävä ruusuvesi ja hoitava argan-öljy ja puhdistava yrttitee

Kesto: noin 2 tuntia

Toteutus: Saunajurtta Hartikan kartano (Muhos)

Ryhmän koko: max 15 hengen ryhmä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan

Hoidon eteneminen: Ihon pesun jälkeen lämmitellään saunassa niin, että aineenvaihdunta käynnistyy ja ihohuokoset avautuvat. Ihon ollessa lämmin kääriydytään suolalakanaan. Lauteilla voidaan olla maaten tai istuen, riippuen ryhmän koosta. Koko hoidon ajan ollaan hiljaa. Nautitaan villiyrttijalkakylpy. Hoidon aikana nautitaan runsaasti vettä, koska aineenvaihdunta käynnistyy voimakkaasti ja kuonaa poistuu kehosta. Lopuksi hiukset pestään ja iho huuhdellaan sekä taputellaan kuivaksi. Mitä enemmän suolaa jää iholle hoitamaan, sen parempi. Saunan jälkeen nautitaan puhdistavaa yrttiteetä ja runsaasti vettä. Suositellaan myös ravitsevaa iltapalaa.