Lapsiperheille Saunan taikaa, hemmottelua ja yhdessäoloa

Lapsiperheille

Saunan taikaa, hemmottelua ja muistoja yhteiselle saunapolulle. Saunatontun tarinaa ja saunaperinnettä tuleville sukupolville. Lapsiperheille suunnatuissa saunotuksissa seikkailee mukana aina Luonnokkaan oma saunatonttu, Verneri. Hän kertoo lapsille saunatonttujen elämästä sekä uskomuksista. 

Voimala 1889:n sauna Oulussa tarjoaa upeat ja historialliset puitteet järjestää hoito- ja hemmotteluhetkiä niin perheiden yhteisiin lomahetkiin, lasten syntymäpäiviin tai yllätykseksi tulevalle äidille. Tuodaan Yhdysvalloista rantautunut Babyshower keskelle suomalaista kansanperinnettä. 

Perhesauna Muistoja yhteiselle saunapolulle - yhdessä perheen, isovanhempien ja läheisten kanssa

aiti ja tytar

Pienen pienet askeleet vievät saunakamarin ovista sisään. Punaiset huopikkaat jäävät eteiseen, kun saunatossut sujahtavat jalkaan. Lämpimäksi, lempeäksi lämmitetään sauna. Saunavesi vahvikkeeksi jää lauteiden viereen odottamaan.

Luonnokkaan oma saunatonttu, Verneri, kutsuu teidän saunaan! Koko perheelle luvassa hemmottelua ja lempeitä löylyjä sekä yhteisiä saunamuistoja.

Tiesitkö muuten, että löylyt on tavattu jakaa lopuksi myös saunatontulle? Tutustutaan yhdessä saunatonttujen tarinaan kuullen tavoista, taioista ja uskomuksista. Opetellaan lasten kanssa myös lempeää vihtomista.

Perhesaunaan voitte tulla myös yhdessä ystäväperheen, isovanhempien tai kummien kanssa. Sopii hyvin myös perheenjäsenten merkkipäivien juhlistamiseen.

Hinta: 250€ / ryhmä (arki-iltaisin), 300€ / ryhmä (viikonloppuisin)

Kesto: 2h

Ryhmän koko: max 10 henkeä

Sisältyy: saunan lämmitys ja siivous, saunotus, pellavaiset laudeliinat, turvenaamio, koivuvihta, lempeä ja puhdistava yrttitee. Voit halutessasi tuoda saunalle omat naposteltavat.

Lasten synttärisauna

Lasten synttäreillä leveä hymy huulilla. Kuva: Janica Karasti

Lasten synttäreillä leveä hymy huulilla. Kuva: Janica Karasti

Hän on laittanut saunan valmiiksi, kantanut vettä ja lämmittänyt. Vaikka moni on hänet tuntenut, on harva hänet nähnyt.

Syntymäpäiväjuhlien kunniaksi kutsumme Luonnokkaan oman saunatontun, Vernerin, juhlimaan kanssanne. Juhlan kunniaksi saunakamari koristellaan ilmapalloilla. Voit tulla juhlimaan ystävien tai perheen kanssa, isovanhemmat ja kummitkin ovat lämpimästi tervetulleita.

Lempeät löylyt on tavattu jakaa lopuksi myös Vernerille. Tutustutaan yhdessä saunatonttujen tarinaan kuullen tavoista, taioista ja uskomuksista. 

Hinta: 250€ / ryhmä (arki-iltaisin) ja 300€ / ryhmä (viikonloppuisin)

Ryhmän koko: max 10 lasta (asiakkaan puolesta oltava 1 aikuinen/5 lapsi)
Kesto 2h

Sisältyy: saunan lämmitys ja siivous, saunotus, pellavaiset laudesuojat, turvenaamio ja koivuvihta sekä ilmapallot ja lempeä yrttitee.

Asiakas voi tuoda mukanaan omia eväitä. Myös omatoimisaunominen tai tilan vuokraus ilman saunaa on mahdollista erillisen hinnaston mukaisesti.

Synttäriherkkuja tilauksesta:
Tuba Food & Lounge
Menu ja hinnat löytyvät täältä: www.tuba.fi/ruoka

Vauvakutsut Lempeät löylyt ja hemmottelua tulevalle äidille

Vauvakutsujen tarjoilua. Kuva: Janica Karasti

Vauvakutsujen tarjoilua. Kuva: Janica Karasti

Vaka vanha Väinämöinen kulki äitinsä kohussa kolmekymmentä keseä, yhden verran talviaki, noilla vienoilla vesillä, utuisilla lainehilla. Arvelee, ajattelevi, miten olla, kuin eleä pimeässä piilossansa, asunnossa ahtahassa, kuss’ ei konsa kuuta nähnyt eikä päiveä havainnut. – Ote Kalevalan ensimmäisestä runosta, Väinämöisen syntymästä –

Saunaan kiteytyy monien suomalaisten tärkeimmät muistot, keskeisimmät tapahtumat ja suurimmat elämänmuutokset. Kodin pyhimpänä paikkana saunassa on myös saatettu uusi lapsi maailmaan. Kutsummekin teidät juhlistamaan tulevaa perheenjäsentänne Luonnokkaan vauvakutsujen lempeisiin löylyihin!

Vauvakutsuihin koristelemme Luonnokkaan saunakamarin ilmapalloilla. 

Hinta: 250€ / ryhmä (arki-iltaisin), 300€ / ryhmä (viikonloppuisin)

Kesto: 2 tuntia

Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, saunakamarin koristelun, pellavaiset laudeliinat ja lempeä yrttitee.

Asiakas voi tuoda mukanaan omia eväitä. Myös omatoimisaunominen tai tilan vuokraus ilman saunaa on mahdollista erillisen hinnaston mukaisesti.

Synttäriherkkuja tilauksesta:
Tuba Food & Lounge
Menu ja hinnat löytyvät täältä: www.tuba.fi/ruoka

Saunaelämykset toteutetaan Voimala 1889:n tiloissa Oulussa